Despre mine

duminică, 30 octombrie 2011

Ce ne facem cu tarisoara noastra?

Atunci cand mandria, demnitatea, respectul, educatia .......si toate celelalte lucruri bune, drepte si frumoase, pentru care au luptat stramosii nostri, ne-au fost luate, nu ne mai ramane decat credinta si dragostea, dar uite cum vine el......presedintele nimanui, presedintele celor care au primit 3 mici si 2 beri ca sa voteze cu el, presedintele pentru care nu conteaza istoria, traditia, credinta poporului nostru, uite-l cum vine si "rade a prost" in mijlocul unor oameni care prin smerenie, seriozitate si rugaciune incearca sa mai tina poporul asta pe fagasul normal !!! La canonizarea unui sfant, cazi in genunchi si te rogi cu lacrimi ca Dumnezeu sa se indure de tine si de aproapele tau (iar ca presedinte, aproapele ar tb sa fie fiecare om din tara pe care o conduci), nu  hahai si arunci cu glume proaste, nu tii discursuri TU despre un Sfant!!!!! (iar dc nu esti in stare sa faci asta, dc inima nu ti se inmoaie in casa lui Dumnezeu, atunci stai acasa!!! Nu veni in randul oamenilor de buna credinta sa-i inveti tu evlavia in care ei traiesc zi de zi!!!)

joi, 13 octombrie 2011

Love song :)

M-am indragostit de tot ce canta Adele!! Iar versurile.......sunt fenomenale!! M-am ferit mult timp sa scult Adele, poate pentru ca simteam ca o sa-mi creeze o anume.....dependenta :), insa tot sarind din blog in blog, intr-o zi am gasit postarea cu Adele - Rolling in the deep....si pana aici mi-a fost! :)

marți, 11 octombrie 2011

Toamna iubesc sau.....iubesc toamna!

Toamna sunt melancolica, sunt trista si vesela in acelasi timp, plutesc si caut ceva....ceva nou in viata si in inima mea. Ceva dinamic si neasteptat, ceva ce ma poate scoate din melancolie, ceva care sa-mi dea forta si energie!
Iubesc toamna pentru frumusetea culorilor, pentru intensitatea batailor inimii mele, pentru ceaiul cald cu miere si lamaie, baut in timp ce rasfoiesc o revista sau ...niste bloguri :), pentru faptul ca in fiecare toamna simt nevoia sa ma indragostesc, iar in ultimii ani, ma indragostesc iar si iar, cu fiecare frunza ce se ingalbeneste, cu fiecare adiere de vant, cu fiecare strop de ploaie ce pica, cu fiecare tic si fiecare tac, cu tot sufletul si cu toata fiinta, de acelasi si acelasi barbat! Si as vrea sa pot sa-i spun in fiecare dimineata ca si azi, indiferent de dorinta si impotrivirea mea si a lui si a lumii intregi, si azi ....ma voi indragosti din nou de el! Si-mi va parea mai tanar si mai frumos, mai drag si mai aproape de sufletul meu, cu fiecare toamna ce va trece peste noi, cu fiecare frunza galbena, cu fiecare adiere de vant, cu fiecare strop de ploaie, cu fiecare ticait de ceas!
Si in asteptarea marilor schimbari si a vindecarii de melancolie..... si azi...ma indragostesc!